Boek

Boek “Ik zie ik zie wat jij niet ziet, Tips voor hooggevoelige kinderen"

 

Het boek ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’, gaat over hoogsensitiviteit en hoe je je voordeel ermee kan halen. Het is een positief geschreven boek voor (en deels door) kinderen van 9 tot 16 jaar. Voor ouders, begeleiders, hulpverleners en leerkrachten is het een verhelderend boek. Volwassenen leren het kind beter te begrijpen. Het boek geeft (h)erkenning.

Elk kind beschikt over een innerlijke kracht. Als je in contact kan komen met die innerlijke kracht word je sterker. Hoogsensitief  zijn is een cadeautje. Het is iets extra’s. Als je ermee leert omgaan, haal je meer uit het leven en uit jezelf. Je laat als het ware de diamant, die in iedereen zit, schitteren. Het boek zit boordevol informatie, tips, affirmaties, gedichten en praktijkvoorbeelden van kinderen en jongeren. Het is geen boek dat per se van het begin tot het einde gelezen hoeft te worden. Het kan zijn, dat je even iets wilt opzoeken over een bepaald onderwerp, of je zoekt een oefening om je energie in balans te brengen.

Het boek gaat over energie. Je leert hoe je je eigen energie kan beïnvloeden. Aarden is een belangrijk onderwerp; wat is dat en hoe doe je dat? Er worden verschillende paranormale ervaringen kort uitgelegd. Over de chakra’s en aura wordt uitgelegd welke kleuren en taak ze hebben. Wat kan je ermee doen en hoe laat je de chakra’s beter werken. Hoe ziet je aura eruit en hoe kan je je aura schoonmaken?


Alles heeft met elkaar te maken en beïnvloedt elkaar; alles is energie. Als je leert omgaan met je eigen energie, betekent het dat je weer een stapje verder bent gekomen. Beter gezegd “een stapje dichterbij”. Want door te leren kom je dichterbij jezelf, je kern, je ziel. En dat maakt je gelukkig. Dit kan een lastige weg zijn, maar het is het zeker de moeite waard!


Het boek is overal te koop voor € 15,50 en ook in mijn praktijk. Als je wilt, signeer ik het boek voor jou :-)

Bel: 06-47009090