Boek

Boek “Ik zie ik zie wat jij niet ziet, tips voor hooggevoelige kinderen"

Het boek is overal te koop

voor € 17,95 


Ik heb het boek ook op voorraad en als je wilt, signeer ik het boek voor jou :-)

Het boek gaat over hoogsensitiviteit en hoe je ermee om kan gaan. Het boek is voor kinderen van 9 tot 16 jaar, ouders, begeleiders, hulpverleners en leerkrachten. Volwassenen leren het kind beter te begrijpen. Het boek geeft (h)erkenning.


Hooggevoelig zijn is een cadeautje. Als je ermee leert omgaan, haal je meer uit het leven en uit jezelf. Je laat als het ware de diamant, die in iedereen zit, schitteren.


Het boek gaat over energie. Je leert hoe je je eigen energie kan beïnvloeden. Aarden is een belangrijk onderwerp; wat is dat en hoe doe je dat? Er worden verschillende paranormale ervaringen kort uitgelegd. Over de chakra’s en aura wordt uitgelegd welke kleuren en taak ze hebben. Wat kan je ermee doen en hoe laat je de chakra’s beter werken. Hoe ziet je aura eruit en hoe kan je je aura schoonmaken?


Het boek zit boordevol informatie, tips, affirmaties, gedichten en praktijkvoorbeelden van kinderen en jongeren. Het is geen boek dat per se van het begin tot het einde gelezen hoeft te worden.

eBook Bewust worden als basis voor groei en transformatie

Alles begint met bewust worden. Als je weet wat er in je speelt, dan kan je er iets mee doen. Je hebt immers altijd een keuze. Je kan het veranderen, loslaten, accepteren, net wat nodig is. 


Dit eBook is een werkboek met concrete oefeningen en opdrachten. Je kan er direct mee aan de slag. Dit eBook bevat korte informatie over een aantal levensthema’s. Groei en transformatie is een persoonlijk proces. Dat is het eerste thema in dit eBook. Daarna volgen thema's als bewust zijn, buik-hart-hoofd, je kwaliteiten en talenten, je gedachten, je intuïtie, je vrije keuze, bewust met je voeten op de grond om stevig te staan, dankbaarheid en liefde ervaren en jezelf openen voor hulp. Natuurlijk zijn er veel meer thema’s die belangrijk zijn bij het proces van bewust worden. Dit eBook is een praktische handreiking. 

 

Uit zoveel geschreven en gelezen teksten, opgedane kennis en ervaringen uit de praktijk bundel ik tips en informatie voor innerlijke groei, de weg naar bewustwording. Geniet van het pad wat je bewandelt. Want we zijn vaak geneigd ons teveel te richten op het doel. Ik wens je een mooi avontuur!

Gratis 

werkboek