Recensies boek

Recensies boek:

'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’, tips voor hooggevoelige kinderen

Deel van de recensie van Nieuwetijdskind.com

"Oefeningen die in het boek staan, zullen jong en oud aanspreken. Daarom is het boek ook interessant voor ouders, begeleiders, leerkrachten en hulpverleners. Het staat vol met leuke en leerzame opdrachten en daarnaast staan er prachtige praktijkvoorbeelden in, die door kinderen zelf zijn geschreven"

Lees hier de uitgebreide recensie.


Recensie van Tijdschrift Het Jonge Kind

Paranormale kinderen zien dingen die voor de meeste mensen onzichtbaar zijn. Ze hebben visioenen, kunnen een aura lezen, horen een innerlijke stem of zijn gevoelig voor iemands chakra's. Over deze kinderen gaat het boek. (...) Elke leerkracht van de onderbouw - of deze nu wel waarde hecht aan het paranormale - doet er goed aan om op de hoogte te zijn van paranormaliteit, want steeds meer ouders 'hoor' je erover. Dit boek geeft daarvoor de mogelijkheid. Het staat bomvol interessante informatie over bijvoorbeeld energie, de betekenis van edelstenen, yogaoefeningen, reiki en alles wat hiervoor al is genoemd.


Pedagoog

"Het is een fijn boek, praktisch en super handig omdat ik meteen oefeningen kan toepassen. Ik begrijp nu mijn dochter ook beter en kan haar nu helpen met tips en oefeningen uit het boek".


Moeder van hooggevoelig kind

"Wat zijn we blij met je boek ik zie ik zie. Elke avond doen we een oefening met mijn dochtertje die bijna zeven is. Had ik dit boek maar dertig jaar eerder gehad."


Holistisch coach

"Het is een handig, leerzaam en praktisch boek dat direct ingezet kan worden in de praktijk".


Jong volwassen hooggevoelige vrouw

"Het boek is een feest van herkenning, maar ook kreeg ik veel erkenning. Het maakte nieuwe dingen bij mij los".


Energetisch therapeut

"Ik heb jouw boekje gelezen en ben zelf zeer geïnspireerd geraakt. Zo mooi wat je gedaan hebt, zo mooi om de uitspraken van kinderen te lezen".


Leerkracht basisschool

"Het boek draagt bij tot begrip, voor jezelf en door anderen. Het is een boek vol warmte en positivisme. Echt een stralend boek, mijn complimenten".

 

Meisje,16 jr

"Ik vind dat er interessante en leuke verhalen in staan van andere kinderen. Vooral de voorbeelden van de kinderen zelf, sommige zijn heel herkenbaar. En ik heb veel gehad aan de tips en oefeningen, vooral dat ik nu weet dat ik niet de enige ben".


Moeder

Mijn zoon van 13 jaar heeft het boekje verslonden. Nog steeds ligt het op zijn kamer.