Over mij

Ik ben Jacqueline Verhaegh, moeder van twee prachtige kinderen, mijn man is de rots in

de branding, coach, trainer en eigenaar van mijn praktijk Integrale Coaching & Therapie

Jacqueline Verhaegh.


Mijn leven veranderde drastisch vanaf mijn 13e jaar. Mijn vader overleed plotseling, mijn 

moeder was jarenlang depressief. In feite was ik beide ouders kwijtgeraakt. Er werd beroep

op me gedaan als oudste dochter en ik nam de plek in van de volwassene. Ik leerde heel goed

voor anderen te zorgen. Ik voelde haarfijn aan wat ze nodig had en dat gaf ik dan.

Jaren later kreeg dit een naam, namelijk hooggevoeligheid.


Op m'n dertigste werd ik depressief. Ik ging in therapie en daarna vond ik mijn weg in de holistische hulpverlening. Hier startte mijn spirituele pad, ik werd bewust van de mogelijkheden. Het is een proces dat nooit klaar is. Pijnlijke ervaringen uit mijn jeugd kregen eindelijk een plek. De last die ik lang heb ervaren, werd omgezet in licht, bewustzijn en kracht. Ook het moeder zijn van twee hooggevoelige kinderen, zie ik als een verrijking. Ik schreef het boek 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet, Tips voor hooggevoelige kinderen', het eBook 'In je kracht met HSP' en het eBook 'Bewust worden'. 


Verschillende opleidingen, werkervaringen en levenservaringen werden gebundeld als een rugzak met waardevolle kennis en tools. Zo volgde ik onder andere verschillende HBO opleidingen zoals de Nieuwetijds Kindercoachopleiding, NEI Coach en NEI Master Opleiding en de Opleiding Systemisch Werk.


Hooggevoeligheid is mijn specialisatie en iedereen die wilt groeien, ontwikkelen en ondersteund worden op zijn of haar pad, is welkom. Ik kan je ondersteunen en begeleiden met behulp van verschillende methodes en interventies zodat je je  zelfvertrouwen, passie en balans terug kan vinden. 

Naast individuele coaching, ontwikkel en begeleid ik met veel plezier workshops, cursussen en trainingen. Deze zijn allemaal gericht op het beste in jou naar boven te halen vanuit bewustwording en innerlijke groei.


Jacqueline Verhaegh   

Jacqueline is een gedegen coach met een schat aan kennis en ervaring. Ze is echt een expert op het gebied van hooggevoeligheid. Mijn zoons en ik hebben veel aan de sessies met haar gehad. Ook haar boek ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ is erg waardevol voor ons geweest. Jacqueline komt snel tot de kern en vanuit een liefdevolle benadering geeft ze je precies de juiste inzichten om weer in balans te komen. Ik ben blij dat ik Jacqueline ken.

Vicky, coach en moeder van twee gevoelige tieners

Sinds ik met de depressieve klachten bij je ben geweest, kan ik nu zeggen dat het heel goed met me gaat. Ik voel me gelukkig. Er is veel veranderd sinds ik bij jou ben geweest, alsof ik in een nieuwe wereld ben gestapt. Ik heb heel veel over mezelf geleerd en deze persoonlijke ontwikkeling was nodig om verder te kunnen in het leven en de zoektocht naar mijn roots. Ik ben er nu helemaal van overtuigd dat ik er mag zijn. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen, waardoor ik merk dat ik mezelf nog beter begrijp en kan accepteren dat ik ben wie ik ben. Sindsdien ervaar ik zo’n ruimte en rust van binnen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor!

Taoli