Over mij

Ik ben Jacqueline Verhaegh, moeder van twee prachtige kinderen, getrouwd, coach en

eigenaar van mijn praktijk Integrale Coaching & Therapie Jacqueline Verhaegh.


Vanaf de tijd dat ik moeder ben, werd me regelmatig een spiegel voorgehouden door de

kinderen. Ik durfde erin te kijken, ik wilde het voelen en daardoor kon ik als mens en moeder

groeien. Pijnlijke ervaringen uit mijn jeugd kregen eindelijk een plek. De last die ik lang heb

ervaren, werd omgezet in een kracht. Verschillende opleidingen, werkervaringen en

levenservaringen werden gebundeld als een rugzak met waardevolle bagage.

 

Vanuit ervaring, kennis en intuïtie heb ik me verdiept in methodes en interventies waarmee ik anderen kan ondersteunen en helpen hun zelfvertrouwen, passie en balans terug te vinden. De kennis en ervaringen vanuit de reguliere hulpverlening zorgden ervoor dat ik zocht naar andere methodes dan ik al kende. En precies wat ik al die jaren mistte in de hulpverlening, vond ik in HBO opleidingen zoals de Nieuwetijds kindercoachopleiding, NEI Coach en NEI Master opleiding en de opleiding Systemisch Werk.


Ik schreef het boek 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet, Tips voor hooggevoelige kinderen' en eBook 'In je kracht met HSP' uit met uitgebreide oefeningen en tips. Zo werd hooggevoeligheid mijn specialisatie en iedereen die wil groeien, ontwikkelen en bewust worden.


Ik blijf me bijscholen door diverse cursussen zoals familie- en organisatieopstellingen en Kinderen & Mindfulness te volgen. Naast individuele coaching, ontwikkel en begeleid ik met veel plezier workshops, cursussen en trainingen. Deze zijn allemaal gericht op het beste in jou naar boven te halen vanuit bewustwording en innerlijke groei.


Jacqueline Verhaegh   

Jacqueline is een gedegen coach met een schat aan kennis en ervaring. Ze is echt een expert op het gebied van hooggevoeligheid. Mijn zoons en ik hebben veel aan de sessies met haar gehad. Ook haar boek ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ is erg waardevol voor ons geweest. Jacqueline komt snel tot de kern en vanuit een liefdevolle benadering geeft ze je precies de juiste inzichten om weer in balans te komen. Ik ben blij dat ik Jacqueline ken.

Vicky, coach en moeder van twee gevoelige tieners

Sinds ik met de depressieve klachten bij je ben geweest, kan ik nu zeggen dat het heel goed met me gaat. Ik voel me gelukkig. Er is veel veranderd sinds ik bij jou ben geweest, alsof ik in een nieuwe wereld ben gestapt. Ik heb heel veel over mezelf geleerd en deze persoonlijke ontwikkeling was nodig om verder te kunnen in het leven en de zoektocht naar mijn roots. Ik ben er nu helemaal van overtuigd dat ik er mag zijn. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen, waardoor ik merk dat ik mezelf nog beter begrijp en kan accepteren dat ik ben wie ik ben. Sindsdien ervaar ik zo’n ruimte en rust van binnen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor!

Taoli