Over mij

Ik ben Jacqueline Verhaegh, moeder van twee prachtige kinderen, getrouwd, therapeut en eigenaar van mijn praktijk Integrale Coaching & Therapie Jacqueline Verhaegh.


Na verschillende opleidingen, werkervaringen en levenservaringen viel voor mij alles samen. De geboorte van de kinderen hebben hier veel invloed op gehad. Want ineens keek ik in een spiegel, waarvan ik wilde leren omdat ik een goede moeder wilde zijn. Daardoor hebben lastige ervaringen een plek en een betekenis gekregen, waardoor de last die ik ooit ervaarde werd omgezet in een kracht. 

 

Vanuit ervaring, kennis en intuïtie heb ik me verdiept in methodes en interventies waarmee ik anderen kan helpen hun zelfvertrouwen, passie en balans terug te vinden. De ervaringen vanuit de reguliere hulpverlening zorgden ervoor dat ik zocht naar andere methodes dan ik al kende. Zo ontdekte ik NEI waar ik meteen verliefd op werd. Het duurde nog wel een tijd voordat ik het aandurfde om de opleiding te volgen. Ik kwam oude blokkades en overtuigingen tegen die sterker waren dan mijn gevoel. Want vanuit mijn intuïtie wist ik wel dat ik dit wilde. Dit werd een mooi proces waarin ik veel ballast kon loslaten en groeide in mijn zelfvertrouwen. Dit was er altijd al, maar ik was er nog niet mee in verbinding. En dat is wat ik heb geleerd. Verbinding maken met je potentieel. En het vuur werd steeds meer in mij aangewakkerd. Ik wist wat ik wilde doen. Dit is mijn missie.


Ik volgde de HBO opleidingen NEI Coach en NEI Master en de opleiding Systemisch Werk bij Opleidingsinstituut OLIJV. Door de HBO-Nieuwetijds kindercoachopleiding te volgen, kreeg dit meer bodem. Ik schreef het boek 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet, Tips voor hooggevoelige kinderen' en eBook 'In je kracht met HSP' uit met uitgebreide oefeningen en tips. Zo werd hooggevoeligheid mijn specialisme. Daarnaast blijf ik me bijscholen door diverse cursussen zoals familie- en organisatieopstellingen en Kinderen & Mindfulness te volgen. Naast individuele coaching, ontwikkel en begeleid ik met veel plezier workshops, cursussen en trainingen.

info@jacquelineverhaegh.nl

Paulstraat 9

6677 PK Slijk-Ewijk (bij NIjmegen)

06-47009090