Over mij

Ik ben Jacqueline Verhaegh, moeder van twee prachtige hooggevoelige kinderen en

mijn man is de rots in de branding. Daarnaast ben ik coach, trainer en eigenaar van praktijk

Integrale Coaching & Therapie Jacqueline Verhaegh.


Mijn leven veranderde drastisch vanaf mijn 13e jaar toen mijn vader plotseling overleed

en mijn moeder jarenlang in een depressie belandde. In feite was ik beide ouders kwijtgeraakt.

Ik leerde heel goed voor anderen te zorgen en voelde haarfijn aan wat een ander nodig had.

In de puberjaren was ik alleen gericht op het welzijn van m'n moeder en zusje en had niet geleerd 

te voelen wat ik zelf nodig had.


Op m'n dertigste werd ik depressief. Ik ging in therapie en daarna vond ik mijn weg in de holistische hulpverlening. Hier startte mijn spirituele pad, ik werd bewust van mezelf. Het is een proces dat nooit klaar is. Pijnlijke ervaringen uit mijn jeugd kregen een plek. De last die ik lang heb ervaren, werd omgezet in kracht. En toen ik moeder werd van twee hooggevoelige kinderen, besefte ik dat ik hooggevoelig was. Dat inspireerde mij tot het schrijven van het boek 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet, tips voor hooggevoelige kinderen', het eBook 'In je kracht met HSP' en het eBook 'Bewust worden'. 


Verschillende opleidingen, werk- en levenservaringen werden gebundeld als een rugzak met waardevolle kennis en tools. Zo volgde ik onder andere verschillende HBO opleidingen zoals de Nieuwetijds Kindercoachopleiding, NEI Coach en NEI Master Opleiding en de Opleiding Systemisch Werk.


Ik ben er voor iedereen die wilt groeien, ontwikkelen en ondersteund worden op zijn of haar pad. Ik kan je ondersteunen en begeleiden met behulp van verschillende methodes en interventies zodat je je  zelfvertrouwen, passie en balans terug kan vinden. 


Jacqueline Verhaegh   

Jacqueline is een gedegen coach met een schat aan kennis en ervaring. Ze is echt een expert op het gebied van hooggevoeligheid. Mijn zoons en ik hebben veel aan de sessies met haar gehad. Ook haar boek ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ is erg waardevol voor ons geweest. Jacqueline komt snel tot de kern en vanuit een liefdevolle benadering geeft ze je precies de juiste inzichten om weer in balans te komen. Ik ben blij dat ik Jacqueline ken.

Vicky, coach en moeder van twee gevoelige tieners

Sinds ik met de depressieve klachten bij je ben geweest, kan ik nu zeggen dat het heel goed met me gaat. Ik voel me gelukkig. Er is veel veranderd sinds ik bij jou ben geweest, alsof ik in een nieuwe wereld ben gestapt. Ik heb heel veel over mezelf geleerd en deze persoonlijke ontwikkeling was nodig om verder te kunnen in het leven en de zoektocht naar mijn roots. Ik ben er nu helemaal van overtuigd dat ik er mag zijn. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen, waardoor ik merk dat ik mezelf nog beter begrijp en kan accepteren dat ik ben wie ik ben. Sindsdien ervaar ik zo’n ruimte en rust van binnen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor!

Taoli

De inzichten en de tools die ik kreeg door de coaching, hebben me echt vooruit geholpen. Jarenlang allerlei therapieën gehad dat nooit echt die verandering bracht, die ik zocht. Na een paar sessies was er al zoveel veranderd! Ik voel me weer 'mezelf', hoe raar het ook klinkt. Dank je wel lieve Jacqueline


Marieke, 41 jaar