recensies

Resencies

Jacqueline is een gedegen coach met een schat aan kennis en ervaring. Ze is echt een expert op het gebied van hooggevoeligheid. Mijn zoons en ik hebben veel aan de sessies met haar gehad. Ook haar boek ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ is erg waardevol voor ons geweest. Jacqueline komt snel tot de kern en vanuit een liefdevolle benadering geeft ze je precies de juiste inzichten om weer in balans te komen. Ik ben blij dat ik Jacqueline ken.


Vicky

coach en moeder van twee gevoelige tieners


Sinds ik met de depressieve klachten bij je ben geweest, kan ik nu zeggen dat het heel goed met me gaat. Ik voel me gelukkig. Er is veel veranderd sinds ik bij jou ben geweest, alsof ik in een nieuwe wereld ben gestapt. Ik heb heel veel over mezelf geleerd en deze persoonlijke ontwikkeling was nodig om verder te kunnen in het leven en de zoektocht naar mijn roots. Ik ben er nu helemaal van overtuigd dat ik er mag zijn. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen, waardoor ik merk dat ik mezelf nog beter begrijp en kan accepteren dat ik ben wie ik ben. Sindsdien ervaar ik zo’n ruimte en rust van binnen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor!


Taoli


De inzichten en de tools die ik kreeg door de coaching, hebben me echt vooruit geholpen. Jarenlang allerlei therapieën gehad dat nooit echt die verandering bracht, die ik zocht. Na een paar sessies was er al zoveel veranderd! Ik voel me weer 'mezelf', hoe raar het ook klinkt. Dank je wel lieve Jacqueline


Marieke

41 jaar

Ik heb zoveel gevoeld door de verdiepingvan de 5e dimensie chakra’s! Het heeft voor mij een diep stukgeraakt en gezuiverd. De combinatie van uitvoeren en ervaren is mooi in balansen er was ruimte voor improvisatie. Dat deed Jacqueline heel gemakkelijk en zegeeft rust en ruimte in de groep. Mijn interesse in 5D is zeker gevoed en ikkan hiermee verder.


Micky

De training heeft me handvatten gegeven hoe ik met m’n hooggevoeligheid om kan gaan. Ik vind de combinatie van theorie, oefeningen en visualisatie, heel fijn. Ik ben een stuk stabieler geworden, heb meer innerlijke rust gekregen en ben meer gaan vertrouwen op mezelf. Ik waardeer Jacquelines inzet, passie en kennis over alles wat met HSP te maken heeft. Ze heeft aandacht voor iedereen. Je weet gewoon dat je op het juiste adres zit!


Antoine

De cursus healen 5D is intens, vernieuwenden dompelt je onder in de fijne hoge energie. Het onthult persoonlijke thema’swaarin je zelf nog wat mag oplossen en vormt voor mij een waardevolle aanvullingop mijn Reiki. Jacqueline creëert een veilige sfeer, waarin je je kwetsbaarheidin vertrouwen met elkaar onderzoekt. Bedankt voor je warme persoonlijkebegeleiding en de inspirerende materie!


Saskia Maters


De cursus Healen 5D was een hele fijneervaring in een heel prettige, lichte en gezellige ruimte waar ik me direct opmijn gemak voelde. Jacqueline zelf doet hier natuurlijk ook veel in. Ze is eenheel fijn, warm, oprecht mens. Alles werd stap voor stap uitgelegd, waardoorhet overzichtelijk en heel duidelijk is. Het was een fijne, leerzame engezellige middag. Ik kan het iedereen aanraden. De healing 5D energie raakt jeop een heel bijzondere manier, evenals Jacqueline zelf. Zij gaf mij hierin veelvertrouwen.


Barbera


Ik vond het een heel bijzondere ervaring vorige week. En heel effectief. Ik slik al een aantal jaren medicijnen ivm mijn ADD, maar vanaf het moment dat ik bij jou wegreed, heb ik deze helemaal niet meer nodig gehad! Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd, en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Johanna, 38 jaar

 

Lieve Jacqueline, dank je wel voor vandaag en dat is nog zacht uitgedrukt! Ik ben ergens aangekomen in mezelf waar ik wilde zijn en jij hebt me er naar toe geholpen. Dit is zo bijzonder. Het geeft me weer vertrouwen en ik kan groeien. Wauw, wat ben ik blij!

Lianne, 42 jaar

 

Via mijn zoon heb jij ook mij geholpen... Wat een uur met jou kan doen! Ik vond het mooi om te zien hoe jij omgaat met "het" kind. De benadering, de uitleg en jouw uitstraling. Was fijn om naar te kijken!

Moeder van een 11 jarige zoon

 

Het gaat zo goed met Rik nadat hij bij jou is geweest! De nieuwe juf vroeg zich af wat er met Rik gebeurd was. Van de één op de andere dag had ze een "ander" kind in de klas. Alle problemen met boosheid en agressie waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Als ik in de ogen kijk van mijn zoon, zie ik ook dat hij weer "terug is", hoe gek het ook klinkt. Dank je wel daarvoor.

Anne, moeder van Rik, 10 jaar

 

In een keer, heb je meer bij losgemaakt dan jarenlange therapie bij verschillende psychologen. Dat ik dit niet eerder heb geweten! Dank je wel en tot de volgende keer. Ik heb weer hoop!

TP

 

Lieve Jacqueline, ik wil je nog een keer bedanken voor onze geweldige sessie. Het heeft duidelijk weer een grote blokkade bij mij geopend. Ik voel nu na lange tijd weer: ik ben het waard!

Barbara, 39 jaar

 

Mijn dochter begrijpt zichzelf nu beter en weet nu hoe ze zich kan beschermen tegen prikkels van buitenaf. Nu, twee weken later zie ik een ander kind. Ze is weer vrijer en blij. Ik hoop dat heel veel kinderen en hun ouders van jou mogen genieten!

Lia, moeder van een 9 jarige dochter

 

Wat ik fijn vond, was dat jij mij snapte. En ook fijn, dat ik nou geen hoofdpijn meer heb.

Lars, 11 jaar