Reiki cursussen

Reiki I


Volgens de Usui Reiki Ryoho methode wordt Reiki in drie graden onderwezen. In de cursus Reiki I leer je hoe je Reiki-energie kan doorgeven aan anderen en jezelf, nadat je bent ingewijd. Tijdens de inwijding van Reiki I worden je energiebanen in het lichaam geopend of heropend en wordt je levensenergie verhoogd waardoor genezing kan plaatsvinden. De Reiki-behandelaar geeft de universele Reiki-energie door via de handen. Met de eerste graad kan je jezelf en anderen helen. Tijdens deze cursus ga je direct aan de slag met het geven van Reiki aan de medecursisten. Natuurlijk ervaart ook zelf hoe het is om Reiki energie te ontvangen. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


Reiki II


Als je je verder wilt ontwikkelen in Reiki, kan je de Reiki II inwijding ontvangen. In de cursus Reiki II wordt het kanaal voor Reiki verder geopend waardoor je je dieper verbindt met de Reiki-energie. Door te leren werken met drie symbolen, leer je mensen op afstand te behandelen en de Reiki-energie gerichter toe te passen op een dieper niveau. Dit oefen je met je medecursisten tijdens deze cursus. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


Reiki III


De Reiki III inwijding is die tot Reiki-Master binnen de Usui-traditie. Door Reiki Master te worden, verbind je zowel je persoonlijke als professionele groei met de Reiki-energie, op een manier die bij jou past. Na het ontvangen van de Reiki III inwijding kan je als Reiki Master ook zelf inwijdingen geven binnen de Usui-traditie. Dit oefen je tijdens de cursus. Reiki III geeft verdieping op spiritueel niveau. Bij deze inwijding worden twee nieuwe symbolen geïntroduceerd. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


info@jacquelineverhaegh.nl

Paulstraat 9

6677 PK Slijk-Ewijk (bij NIjmegen)

06-47009090