Reiki

Reiki cursus

Reiki is een eeuwenoude Japanse techniek van energie doorgeven. Iedereen kan het leren. Het is een mooie, zachte manier om je energie beter te laten stromen. Reiki helpt je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Reiki I, II en III

De Reiki cursussen worden in mijn praktijk gegeven. De cursussen bestaan uit kleine groepen (max. 8 personen) zodat er voldoende individuele aandacht is. Wil je liever een individuele Reiki cursus? Dat kan ook. Datum en tijd in overleg.

De Reiki III cursus wordt individueel gegeven in mijn praktijk. Datum en tijd in overleg.

De inwijding vindt plaats in de natuur. De cursussen zijn inclusief manual, lunch en internationaal certificaat.

In de cursus Reiki I leer je... lees meer

In de cursus Reiki II leer je ... lees meer

In de cursus Reiki III leer je ... lees meer

 

Workshop Reiki en chakra's

Oorspronkelijk is chakra een begrip uit de traditionele Indiase geneeskunde. Deze energiecentra in ons lichaam laten de levensenergie door het lichaam stromen.

In deze workshop leer je wat de 7 basischakra's jou te vertellen hebben. Je leert je bewust te worden van de invloed van jouw chakra's. Ook krijg je technieken en tips aangeboden om met behulp van Reiki de chakra's beter te laten stromen, stimuleren en afremmen. Naast theorie ga je vooral vanuit je intuïtie veel oefenen. Om deel te kunnen nemen aan de workshop, heb je Reiki I, II of III.

Tijdens deze workshop leer je ... lees meer

 

Reiki oefenavonden

De oefenavonden zijn bedoeld om Reiki (en andere vormen van energie-overdracht) te oefenen en te delen. Kennis van de universele levensenergie wordt met elkaar uitgewisseld en ervaren. Heb je Reiki I, II of III, dan ben je welkom. De oefenavonden zijn laagdrempelig en worden in mijn praktijk gegeven.

 

Waarom ga je naar een Reiki oefenavond?

  • Het ondersteunt je in fysieke, mentale, emotionele en spirituele processen
  • Het geeft meer bewustwording
  • Je kunt Reiki-ervaringen uitwisselen
  • Het is ontspannend en laadt je weer helemaal op
  • De energie van een groep is heel krachtig 
  • Het geeft je de mogelijkheid actief met Reiki bezig te zijn 

 

Reiki voor kinderen

De Reiki cursussen voor kinderen worden gegeven in mijn praktijk. De cursussen worden in kleine groepen (max. 4 personen) gegeven zodat er voldoende individuele aandacht is. Wil je een individuele Reiki cursus? Dat kan ook. Datum en tijd in overleg.

 

Reiki voor ouder en kind

Kunnen ouder en kind samen een Reiki cursus volgen? Jazeker! Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Een bijzondere cursus, omdat ouder en kind samen ervaren wat Reiki is en wat je ermee kan. Dat oefen je bij elkaar. De Reiki cursus is inclusief manual, thee, limonade en lekkers en een internationaal certificaat. Deze cursus duurt maximaal 3 uur.

Reiki inwijding

in de natuur

Wist je dat je met behulp van Reiki  beter leert omgaan met

je hoog-gevoeligheid?


Je ervaart de energie op een andere manier en daardoor leer je de energie van jezelf en anderen beter onderscheiden.

info@jacquelineverhaegh.nl

Paulstraat 9

6677 PK Slijk-Ewijk (bij NIjmegen)

06-47009090