Reiki cursus

Reiki cursus


De Usui Reiki Ryoho cursussen worden in mijn praktijk gegeven. De cursussen bestaan uit kleine groepen (max. 8 personen) zodat er voldoende individuele aandacht is. Wil je liever een individuele Reiki cursus? Dat kan ook. Datum en tijd in overleg. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten. De Reiki III cursus wordt individueel gegeven in mijn praktijk. Datum en tijd in overleg.


De cursussen zijn inclusief koffie, thee en lekkers, manual en internationaal certificaat.

Usui Reiki Ryoho cursussen:


 • Reiki I
 • Reiki II
 • Reiki III
 • Reiki I voor kinderen
 • Reiki voor ouder & kind


Lees hier het verhaal van Lynn:

De kracht van Reiki

Reiki is:

 • Een zachte, effectieve heelmethode
 • Een eenvoudige manier om te ontspannen
 • Een natuurlijke ondersteuning voor harmonie en balans
 • Een toegevoegde waarde voor andere therapieën
 • Een ondersteuning bij vele problemen
 • Een oude wijsheid in een modern jasje


Reiki is voor iedereen en ondersteunt op veel niveaus:

 • Stress
 • Ontspanning en slapen
 • Emoties
 • Positiviteit
 • Intuïtie
 • Creativiteit
 • Zelfbewustzijn
 • Pijn
 • Zelfgenezingsproces
 • Immuunsysteem
 • Afvoeren toxines


Voordelen van Reiki:

 • Reiki vergroot je intuïtie
 • Reiki laat onbewuste en onderdrukte emoties vrij
 • Reiki verbind je met je kern
 • Reiki helpt de energie te balanceren en harmoniseren
 • Reiki helpt ontspannen
 • Reiki draagt bij aan persoonlijke en spirituele groei


Reiki I


Volgens de Usui Reiki Ryoho methode wordt Reiki in drie graden onderwezen. In de cursus Reiki I leer je hoe je Reiki-energie kan doorgeven aan anderen en jezelf, nadat je bent ingewijd. Tijdens de inwijding van Reiki I worden je energiebanen in het lichaam geopend of heropend en wordt je levensenergie verhoogd waardoor genezing kan plaatsvinden. De Reiki-behandelaar geeft de universele Reiki-energie door via de handen. Met de eerste graad kan je jezelf en anderen helen. Tijdens deze cursus ga je direct aan de slag met het geven van Reiki aan de medecursisten. Natuurlijk ervaar je ook zelf hoe het is om Reiki energie te ontvangen. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


Data: zie agenda

Investering: € 150,-

Tijd: 10.00-16.00 uur (groep) of een dagdeel (individueel)

Aanmelden: info@jacquelineverhaegh.nl


Reiki II


Als je je verder wilt ontwikkelen in Reiki, kan je de Reiki II inwijding ontvangen.

In de cursus Reiki II wordt het kanaal voor Reiki verder geopend waardoor je je dieper verbindt met de Reiki-energie. Door te leren werken met drie symbolen, leer je mensen op afstand te behandelen en de Reiki-energie gerichter toe te passen op een dieper niveau. Dit oefen je met je medecursisten tijdens deze cursus. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


Data: zie agenda

Investering: € 150,-

Tijd: 10.00-16.00 uur (groep) of een dagdeel (individueel)

Aanmelden: info@jacquelineverhaegh.nl


Reiki III


De Reiki III inwijding is die tot Reiki-Master binnen de Usui-traditie. Door Reiki Master te worden, verbind je zowel je persoonlijke als professionele groei met de Reiki-energie, op een manier die bij jou past. Na het ontvangen van de Reiki III inwijding kan je als Reiki Master ook zelf inwijdingen geven binnen de Usui-traditie. Dit oefen je tijdens de cursus. Reiki III geeft verdieping op spiritueel niveau. Bij deze inwijding worden twee nieuwe symbolen geïntroduceerd. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat. De cursus Reiki III geef ik individueel om me zo helemaal op je af te kunnen stemmen.


Datum: op aanvraag

Investering: € 175,-

Tijd: dagdeel in overleg

Groepsgrootte: individueel

Aanmelden: info@jacquelineverhaegh.nl


Reiki I voor kinderen

Juist voor hooggevoelige kinderen is Reiki een hulpmiddel dat ze leert omgaan met prikkels. Door met Reiki te leren werken, word je bewuster van energie. Je ervaart de energie op een andere manier en daardoor leer je de energie van jezelf en anderen beter onderscheiden. Zo kan je overprikkeling voorkomen. Er is ruimte voor persoonlijke vragen. Mijn motto is 'alles kan'. Dus niets is gek, vreemd of raar. Alles mag er zijn. En jij ook.

In de cursus Reiki I leer je hoe je Reiki-energie kan doorgeven aan anderen en jezelf. Tijdens de inwijding van Reiki I worden je energiebanen in het lichaam geopend of heropend en wordt je levensenergie verhoogd waardoor je weer lekker in je vel zit. Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


Datum: op aanvraag

Investering: € 100,-

Tijdsduur: 2,5 uur

Aanmelden: info@jacquelineverhaegh.nl


Reiki voor ouder en kind

Het kind wordt ingewijd voor Reiki I en de ouder kan voor Reiki I of II ingewijd worden.

Een bijzondere ervaring om samen met je kind de wonderen van de energie te (her)ontdekken en ervaren.

Juist voor hooggevoelige kinderen is Reiki een hulpmiddel dat ze leert omgaan met prikkels. Door met Reiki te leren werken, word je bewuster van wat energie is en doet. Je ervaart de energie op een andere manier en daardoor leer je de energie van jezelf en anderen beter onderscheiden. Zo kan je overprikkeling voorkomen. Er is ruimte voor persoonlijke vragen. Mijn motto is 'alles kan'. Dus niets is gek, vreemd of raar. Alles mag er zijn.

De cursus is zo opgebouwd, dat het kind ook tijd krijgt om een tekening te maken. De tekening gaan we dan met behulp van de Reiki energie bekrachtigen, zodat het een persoonlijke boodschap wordt aan het kind.

Bij succesvol afronden van de cursus krijg je een certificaat.


Datum: op aanvraag

Investering: € 250,-

Tijdsduur: 3 uur

Groepsgrootte: ouder & kind 

Aanmelden: info@jacquelineverhaegh.nl


Ik werk met dieren en geef nu regelmatig de dieren Reiki. Ik mer dat ze daar heel goed op reageren. Ook pas ik het regelmatig toe op mezelf. Het geeft me veel rust omdat ik uit het hoofd ga en in m'n lijf.


Ans

Ik vroeg me af of ik de energie zou kunnen voelen. Maar door de fijne uitleg en de veilige omgeving doe Jacqueline creert, kon ik in mijn eigen tempo oefenen en ervaren. En wat een ervaring! Ik voel me verrijkt!


Anneke

In een rustige omgeving kon ik mezelf zijn en leren werken met Reiki. Heel bijzonder hoe ik meteen al de energie voelde stromen.


Eva

Wat een mooie ervaring. De inwijding was heel bijzonder, ik voelde en zag van alles, Ik wist niet dat ik dat kon! Toen we elkaar een Reiki behandeling gingen geven, gebeurde er ook zoveel. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb genomen.Brenda

De Reiki behandeling die ik kreeg gaf veel inzichten en maakte veel bij me los. Daar ben ik heel dankbaar voor. De behandeling die ik mocht geven was ook heel bijzonder. 


Nicole

Ik heb samen met mijn dochter Reiki gedaan bij Jacqueline. Ik kan dit echt aanraden. Mijn dochter is hooggevoelig en ik merk dat ze nu veel beter om kan gaan met prikkels, omdat ze het beter begrijpt. Het lijkt wel 'tastbaar' geworden voor haar.Inez en Emma

Ik heb genoten van deze dag en ging opgeladen naar huis. De Reiki energie is zacht en krachtig. Wat fijn dat ik nu ook mezelf Reiki kan geven en niet meer afhankelijk ben van anderen.


Diana