Cursus In balans met aarden

Cursus In balans met aarden

 

Zo’n 20% van de mensen is hooggevoelig. Hooggevoeligheid is een aangeboren temperament met een grote gevoeligheid voor prikkels, die diepgaand verwerkt worden doordat vanuit een empathisch gevoel gereageerd wordt op de prikkels.

 

Voor wie is de cursus?

De Cursus In balans met aarden is voor iedereen die zich meer bewust wilt zijn van zichzelf. Je leert wat hooggevoeligheid voor jou betekent en hoe kan je je gevoeligheid kan omarmen. Als je meer in balans wilt zijn en de regie over jezelf (terug) wilt, helpt deze cursus je puzzelstukjes te leggen van je eigen persoonlijke puzzel. Als je wilt leren omgaan met prikkels zodat je en overprikkeling kan voorkomen, dan is deze cursus iets voor jou. 


Misschien weet je pas sinds kort dat je hooggevoelig bent, of je hebt een vermoeden. Het kan ook zijn dat je er al langer mee bezig bent, maar net even wat praktisch toepasbare tips mist. Je hebt weleens gehoord over aarden of gronden, maar weet eigenlijk niet goed hoe je dat kan doen. Of je hebt een aardingsoefening geleerd, maar je voelt weinig effect. Een dag met gelijkgestemden samenzijn, geeft een goed gevoel, je voelt je gezien en gehoord. Je weet dat je niet de enige bent, dat kan veel herkenning en begrip geven.


Voor iedereen die zich bezig houdt met gevoeligheid, op welke manier dan ook, is deze cursus geschikt. Twijfel je? Neem gerust contact met me op, ik denk vrijblijvend met je mee.

 

Aarden helpt je loslaten

en brengt je in balans

 

Waarom deze cursus?

Bewustwording begint bij jezelf; als jij jezelf begrijpt en weet wie je bent, heb je minder de behoefte om je aan te passen en mag je zijn wie je wilt zijn. Accepteren van je hooggevoeligheid is de eerste stap naar jezelf. Herkennen en erkennen van jezelf, zodat je je eigen kwaliteiten en intuïtie kan zien en inzetten. Weten wie je bent en wat je kan, maakt gelukkig.

 

 • Je wilt beter je hooggevoeligheid leren accepteren
 • Je wilt minder worden beïnvloed door emoties van anderen
 • Je wilt jezelf beter begrijpen
 • Je wilt grip krijgen op je eigen leven
 • je wilt in balans zijn
 • Je wilt leren omgaan met prikkels
 • Je wilt gelijkgestemden ontmoeten
 • Je wilt een dag voor jezelf, op adem komen, jezelf zijn en positief gevoed worden
 • Je wilt meer op je gevoel vertrouwen en uit je hoofd gaan

 

De Cursus In balans met aarden

Tijdens deze cursus krijg je uitgebreid informatie over de betekenis van aarden en op welke manieren je jezelf kan gronden. Je gaat ontdekken wat voor jou een prettige en goede aarding is en je gaat voelen wat de aarding voor jou doet. Vanuit de chakraleer gaan we ook de verbinding leggen met het eerste chakra. Wat betekent dit chakra voor jou? En hoe is je aarding vanuit deze energiebron? Wat kan je eraan veranderen, zodat het effectiever is voor jou en je energie beter kan gaan stromen in dit chakra? En waarom is een 'goede aarding' voor iedereen anders, want wat voor jou werkt, kan voor een ander minder goed werken. Je gaat met veel tips en handvatten naar huis, zodat je het direct in de praktijk kan toepassen. 


Start nu met je persoonlijke ontwikkeling! 


Tijdens de cursus krijg je informatie en ga je zelf ervaren wat het met je doet. Er is voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan om de verdieping in te gaan en ik daag je op een zachte en vriendelijke manier uit om te reflecteren op jezelf. Je bepaalt je eigen grenzen, we werken vanuit respect met elkaar. 

 

Bonussen

 • Een werkboek met theorie, tips en oefeningen
 • Gratis eBook 'In je kracht met hooggevoeligheid'
 • Je ontvangt een persoonlijke aardende bloesemremedie
 • Koffie, thee en versnaperingen
 • Een verse lunch
 • Reflectie, persoonlijke feedback en begeleiding
 • Inspirerende trainingslocatie

 

Praktische informatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om (een deel) van de investering terug te krijgen:

 • Vraag je werkgever of de training vergoed kan worden in het kader van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en vitaliteit
 • Bij de arbodienst of bedrijfsarts kan je vragen naar de mogelijkheden voor vergoeding in het kader van burn-out preventie
 • Je kan het bedrag van de belasting aftrekken als scholingsuitgave
 • Als zelfstandig ondernemer kun je het bedrag opvoeren als bedrijfskosten


Door zorgverzekeraars wordt de individuele coaching en trainingen niet vergoed.


Wil je meer informatie of heb je vragen over de training? Bel via 06-47009090.

Of stel je vraag via het contactformulier. Ik neem vrijblijvend contact met je op.

 

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers (tijdens Coronacrisis afhankelijk van maatregelen)

Data en investering: zie agenda

Tijd: 09.30-13.00 uur

Locatie: Paulstraat 9, 6677 PK Slijk-Ewijk, parkeren kan op eigen terrein.


Zoek je toch meer diepgang? Wil je jezelf onderdompelen in de materie van HSP en een boost aan energie, tips en groei doormaken? Dan is de training 'In 8 stappen leren omgaan met je hooggevoeligheid' wellicht iets voor jou.