Cursus Healen 5D

Cursus Healen 5D

Je leert hoe je energie bij een ander kan waarnemen en harmoniseren. Daarbij leer je verschillende krachtbronnen aan te roepen, zodat je op verschillende niveaus kan healen met energie van de 5e Dimensie.

 

Voor wie is de cursus?

De Cursus Healen 5D is voor iedereen die een verdieping wilt in het spirituele proces waarin je ontwikkelt en bewuster wordt. Voor iedereen die net start met het werken met universele energie, maar de cursus is ook zeer geschikt voor iedereen die al werkt met Reiki, Shamballa of een andere vorm van energieoverdracht. Healen 5D is een mooie aanvulling zodat het werken met energie je nog meer mogelijkheden geeft.

Ben je op je spirituele pad aangekomen en wil je groeien, begrijpen, leren en ontwikkelen? Kom dan naar de cursus Healen 5D waar je tips en tools krijgt aangereikt.

 

 • Voor iedereen die al werkt met energie (bijvoorbeeld Reiki of Shamballa) 
 • Voor iedereen die wilt werken met de energie van de 5e Dimensie
 • Voor iedereen die snel en effectief wilt werken met universele energie
 • Voor iedereen die bewust wilt worden van zijn eigen mogelijkheden
 • Voor iedereen die die hooggevoelig is en meer grip wilt krijgen op zichzelf en z'n eigen energie
 • Voor iedereen die als lichtwezen het licht wilt laten schijnen op Aarde


Als je hoger in je energie zit,

kan je meer aan

Waarom deze cursus?

Alles is energie en als je je er bewust van bent, kan je ervoor zorgen dat het vóór je werkt. Als je in balans wilt zijn en invloed wilt krijgen op de energie, dan biedt deze cursus je een effectieve tool. Al na een paar korte ervaringen en informatie kan je een ander healen. Je voelt de energie stromen en je voelt hoe een intentie van invloed is op deze energie. Zo kan je licht sturen naar jezelf en anderen, waarmee je de energie verhoogt. Je leert wat dat de voordelen van zijn en hoe je daar zelf invloed op hebt. We gaan ook dieper in op de beweging van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie zodat je bewust wordt van de voordelen ervan.

 

 • Je wilt licht en moeiteloos healen
 • Je wilt het licht laten schijnen op Aarde
 • Je wilt je licht-kwaliteiten ontplooien
 • Omdat je de regie wilt over je eigen leven
 • Je wilt je leven een boost geven
 • Omdat je in balans wilt zijn
 • Je wilt meer op je gevoel vertrouwen en uit je hoofd gaan
 • Je wilt gelijkgestemden ontmoeten


Voordelen van werken met 5D energie

 • Het vergroot je intuïtie
 • Het laat onbewuste en onderdrukte emoties vrij
 • 5D energie verbind je met je kern
 • Je leert je energie te balanceren en harmoniseren
 • Het helpt ontspannen
 • Het draagt bij aan persoonlijke en spirituele groei

 

De Cursus Healen 5D

Iedereen kan leren werken met universele energie. Na deze cursus weet je wat de invloed is van de verschuiving van de 3e naar 5e dimensie op jezelf en jouw energie, welke energie van jou is en wat van de ander is. Dat ga je voelen, zodat je leert hoe je die energie kan scheiden. Ook leer je hoe je je energie kan zuiveren en verhogen en zo word je je steeds meer bewust van de energie van de 5e Dimensie. Het is een ervaringsgerichte cursus, waarin je veel zelf oefent en ervaart. Je gaat met veel tips en handvatten naar huis, zodat je het direct in de praktijk kan toepassen. Wil je na deze cursus nog meer verdieping? Kijk dan naar de cursus Healen 17 chakra's.


Dit komt aan bod

 • De beweging van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie ervaren
 • Je eigen licht ervaren 
 • Onderscheiden jouw energie en wat is van de ander is
 • De basisprincipes van energiehealing in praktische stappen
 • Jezelf en een ander een healing geven met behulp van praktische stappen
 • Je leert hoe je licht stuurt naar anderen, ook op afstand
 • Je energie verhogen met de energie van de 5e Dimensie
 • Je maakt verbinding met je intuïtie en leert te werken met energie vanuit je intuïtieve waarnemingen

 

Tijdens deze cursus gaan we naast theorie vooral heel veel ervaren en oefenen. Je gaat werken met energie op verschillende manieren zodat je kan ontdekken wat het beste bij jou past.

 

Bonussen

 • Een werkboek met theorie, tips en oefeningen
 • Koffie, thee en versnaperingen
 • Reflectie, persoonlijke feedback en begeleiding


Praktische informatie

Datum: in overleg

Tijdsinverstering: 1 dagdeel

Investering: € 175,-

Locatie: 

Aanmelden: info@jacquelineverhaegh.nl


Informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over de cursus? Bel via 06-47009090.

Of stel je vraag via het contactformulier. Ik neem vrijblijvend contact met je op. 

  De cursus Healen 5D was een hele fijne ervaring in een heel prettige, lichte en gezellige ruimte waar ik me direct op mijn gemak voelde. Jacqueline zelf doet hier natuurlijk ook veel in. Ze is een heel fijn, warm, oprecht mens. Alles werd stap voor stap uitgelegd, waardoor het overzichtelijk en heel duidelijk is. Het was een fijne, leerzame en gezellige middag. Ik kan het iedereen aanraden. De healing 5D energie raakt je op een heel bijzondere manier, evenals Jacqueline zelf. Zij gaf mij hierin veel vertrouwen.


  Barbera

  Door de cursus ben ik nog meer bewust geworden van de universele kracht. Het was heel mooi om te ervaren met hoeveel liefde en licht wij kunnen werken op Aarde. De cursus geeft veel aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling.   Anne Burgers-Kommeroh

  De cursus is zeer waardevol omdat het duidelijk toe te passen is. Jacqueline weet wat ze doet en geeft je een fijn gevoel. Ze haalt het beste in iedereen naar boven. De cursus bracht mij alles wat ik hoopte te voelen.


  Corine

  Het is prettig om in een kleine groep te leren. Ik voelde me veilig en vertrouwd door de fijne energie die er was. De cursus heeft me handvatten gegeven voor mezelf en het werk in mijn praktijk. Jacqueline begeleid alles heel natuurlijk, in rust en vertrouwen. Ik heb genoten!


  Marieke

  De healing is zo voelbaar, er was echt iets aan het werk. Ik voelde altijd al dat er meer is tussen hemel en Aarde en daar heb ik nu meer zicht en grip op gekregen.  Dinneke Wijlhuijzen

  Fijne cursus, ik heb veel geleerd. Jacqueline is een lieve, warme, stralende vakvrouw. Ze creëerde een veilige sfeer, goed geaard, niets zweverigs. Het uitwisselen van ervaringen en samen werken met de energie, gaf me inspiratie. Ik ben me nu meer bewust van universele energie en voel dat ik er meer grip op heb.  Anoniem

  De cursus Healen 5D heeft vertrouwen, stevigheid en positiviteit gegeven. Het is een bevestiging van wie ik ben en daarmee is een beginnende acceptatie op gang gekomen. Jacqueline heeft kennis, ze is zorgzaam en ondersteunt precies waar nodig. Bedankt!


  Karin

  Ik werkte al met de Reiki energie. Door de cursus is het nu zeker vergroot. In de veilige en warme sfeer kon ik mezelf zijn. Ik ervaar nu meer zelfvertrouwen in mezelf en het werken met energie.


  Monique

  Ik heb heel veel nieuwe informatie gekregen, het was heel duidelijk. Ook fijn dat er ruimte was voor meer basis-uitleg. Het werkboek als naslagwerk is ook heel fijn. Jacqueline legt uit waar nodig en ze is een prettig mens. De energie is er echt en heel erg goed voelbaar. Dat konden we in het praktijkgedeelte ervaren.


  Anoniem

  Ik begon vrij blanco aan de cursus. Ik was verrast dat ik door samen te oefenen zoveel kon voelen en het gaf me zelfvertrouwen. Jacqueline gaf me daar ook de ruimte voor vanuit haar rust. Het voelde veilig. Het werkboek ziet er uitgebreid uit en ik vind het fijn dat ik het thuis na kan lezen.


  Leonie

  Oh wat ben ik blij met wat er is aangeboord bij jou tijdens de cursus. Ik ben weer aan het masseren en heb daarbij mijn eigen draai gegeven aan hoe te willen werken met energie en het wordt zó goed ontvangen! Ik ben nu zoals ik graag wil zijn (en misschien altijd al was).  Karin

  Tijdens de cursus kregen we meer theorie dan ik had verwacht. Het was to the point en helder. Het ontvangen van de 5D energie is heel fijn. Het werken ermee is heel efficiënt en werkt heel krachtig, voor jezelf en de ander.  Anoniem