Workshops

Workshop HSP XL

 

Leer omgaan met je hooggevoeligheid

 

Hoogsensitiviteit is iets moois maar het maakt je ook kwetsbaar. Het kan heel lastig zijn om prikkels en emoties te verwerken en los te laten. Uiteindelijk kan de kwetsbaarheid leiden tot stress, onzekerheid, angsten, lichamelijke klachten, een burn-out enz. Als je leert omgaan met hoogsensitiviteit, ervaar je de kracht in jezelf en kom je weer in balans.

 

Tijdens de workshop leer je hoe belangrijk aarden is en hoe je goed geaard kan zijn. Daarnaast leer je je eigen energie te onderscheiden van anderen en hoe je negatieve energie kan loslaten. Maar ook hoe je je tegen negatieve energie kan beschermen. Je kijkt naar je kwaliteiten en valkuilen en jouw eigen plek in elk systeem, zoals je gezin of werk. Je gaat op zoek naar je basis om zo bij je diepste verlangen te komen. Dan kan je weer in verbinding zijn met je hart.

 

Tijdens de workshop HSP XL, worden methoden als systemisch werken, Reiki, EFT (Emotional Freedom Techniques), NLP en NEI toegepast zodat je in je kracht komt op emotioneel, mentaal, psychisch, fysiek en energetisch niveau.

Haal meer uit je biotensor

 

Heb jij de basiscursus werken met de biotensor gevolgd? Of heb je het werken met de biotensor eigen gemaakt? Maar je wilt actiever en effectiever aan de slag met de biotensor, zonder een hele opleiding te volgen. Dan zit je bij deze workshop goed.

 

Praktische uitleg, handige overzichten en praktijkvoorbeelden geven je de nodige informatie om direct aan de slag te kunnen gaan met je biotensor. Je leert en oefent direct met een medecursist waarvoor je de biotensor nog meer kan gebruiken.

 

In deze workshop leer je wat je op fysiek en energetisch niveau kan testen met de biotensor. Onder andere oefen je met praktische tools hoe je je energie (aura) reinigt en beschermt. Ideaal voor hooggevoelige personen. We gaan natuurlijk veel oefenen zodat je vertrouwd raakt met de materie.

 

Je krijgt een manual met praktische informatie en een handig overzicht. De cursus is inclusief thee, lekkers en een lunch.