Workshops

Cursus HSP XL

 

Leer omgaan met je hooggevoeligheid

 

Wat is hooggevoeligheid en wat betekent dat voor jou? Een (h)erkenningsproces wordt in gang gezet waardoor je je hooggevoeligheid leert accepteren. Je ervaart wat je eigen energieveld is en je leert je eigen energie te onderscheiden van anderen, maar ook hoe je negatieve energie los kan laten. We gaan dieper in op aarden. Waarom is dat belangrijk en hoe doe je dat? Je kijkt naar je eigen kwaliteiten, die jou helpen in jouw proces. In de laatste bijeenkomst verbinden we je kwaliteiten met je hart, zodat je vanuit een hartsverbinding sterker komt te staan.

 

Tijdens de cursus HSP XL, worden methoden als systemisch werken, Reiki, EFT en NLP toegepast zodat je in je kracht komt op emotioneel, mentaal, psychisch, fysiek en energetisch niveau.

 

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur.

 

De cursus kan individueel en in een groep worden gevolgd.

Haal meer uit je biotensor

 

Heb jij de basiscursus werken met de biotensor gevolgd? Of heb je het werken met de biotensor eigen gemaakt? Maar je wilt actiever en effectiever aan de slag met de biotensor, zonder een hele opleiding te volgen. Dan zit je bij deze workshop goed.

 

Praktische uitleg, handige overzichten en praktijkvoorbeelden geven je de nodige informatie om direct aan de slag te kunnen gaan met je biotensor. Je leert en oefent direct met een medecursist waarvoor je de biotensor nog meer kan gebruiken.

 

In deze workshop leer je wat je op fysiek en energetisch niveau kan testen met de biotensor. Onder andere oefen je met praktische tools hoe je je energie (aura) reinigt en beschermt. Ideaal voor hooggevoelige personen. We gaan natuurlijk veel oefenen zodat je vertrouwd raakt met de materie.

 

Je krijgt een manual met praktische informatie en een handig overzicht. De cursus is inclusief thee, lekkers en een lunch.