Methoden

Integrale Coaching & Therapie

 

Vanuit de integrale coaching focus ik op het doorgronden van de belemmeringen. Daarbij speelt het hele systeem, waarin je leeft, een rol. Vanuit mijn visie kijk ik naar de mens als één geheel; het fysieke, psychische, emotionele en spirituele deel zijn nauw verbonden. Ik richt me daarom op de oorzaak, de kern van een probleem of ziekte en niet het probleem zelf.

Ondersteunende methoden

 

Tijdens de NEI-sessies maak ik gebruik van deze andere technieken en methodieken, zoals EMDR, EE, EFT, NLP, familieopstellingen en talentopstellingen, energiewerk, Reiki, affirmaties, aarde-oefeningen.

 

Als het nodig is ter ondersteuning van de NEI-sessie, komt het aan bod. Ter ondersteuning kan een bloesemremedies nodig zijn.

NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse technieken. NEI is gebaseerd op principes uit onder andere acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en toegepaste psychologie.

Rode draad

 

Je kent het wel, een bepaald thema dat steeds weer terugkomt in je leven. Vaak gaat dit gepaard met psychische, fysieke of emotionele klachten. NEI helpt je door bewust te worden, de rode draad los te laten of om te zetten naar een positief pad in je leven.

Je kan de vinger er niet opleggen

 

Problemen en klachten die maar niet helder worden en steeds terugkomen kunnen heel lastig zijn. NEI helpt je de vinger erop te leggen door de oorzaak te vinden en aan te pakken. Daardoor verminderen of verdwijnen klachten.

  • Met NEI kom je snel tot de kern van het probleem
  • Het is effectief
  • NEI werkt snel
  • Tijdens de sessie hoef je geen emoties te herbeleven
  • Er wordt niet eindeloos gepraat over de problemen
  • Lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen
  • Mentaal word je sterker

Reacties:

 

Lieve Jacqueline, dank je wel voor vandaag en dat is nog zacht uitgedrukt! Ik ben ergens aangekomen in mezelf waar ik wilde zijn en jij hebt me er naar toe geholpen. Dit is zo bijzonder. Het geeft me weer vertrouwen en ik kan groeien. Wauw, wat ben ik blij!

Lianne, 42 jaar

 

Via mijn zoon heb jij ook mijn geholpen... Wat een uur met jou kan doen! Ik vond het mooi om te zien hoe jij omgaat met "het" kind. De benadering, de uitleg en jouw uitstraling. Was fijn om naar te kijken!

Moeder van een 11 jarige zoon

 

Het gaat zo goed met Rik nadat hij bij jou is geweest! De nieuwe juf vroeg zich af wat er met Rik gebeurd was. Van de één op de andere dag had ze een "ander" kind in de klas. Alle problemen met boosheid en agressie waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Als ik in de ogen kijk van mijn zoon, zie ik ook dat hij weer "terug is", hoe gek het ook klinkt. Dank je wel daarvoor.

Anne, moeder van Rik, 10 jaar

 

Mijn dochter begrijpt zichtzelf nu beter en weet nu hoe ze zich kan beschermen tegen prikkels van buitenaf. Nu, twee weken later zie ik een ander kind. Ze is weer vrijer en blij. Ik hoop dat heel veel kinderen en hun ouders van jou mogen genieten!

Lia, moeder van een 9 jarige dochter

 

Lieve Jacqueline, ik wil je nog een keer bedanken voor onze gweldige sessie. Het heeft duidelijk weer een grote blokkade bij mij geopend. Ik voel nu na lange tijd weer: ik ben het waard!

Barbara, 39 jaar