Integrale therapie

Integrale Coaching & Therapie

 

Vanuit de integrale coaching focus ik op het doorgronden van de belemmeringen. Daarbij speelt het hele systeem, waarin je leeft, een rol.  Ik zie de mens als één geheel; het fysieke, psychische, emotionele en spirituele deel zijn nauw verbonden. Ik richt me daarom op de oorzaak, de kern van een probleem of ziekte en niet het probleem zelf.

 

Integrale therapie betekent dat er met een combinatie van therapeutische methodes en technieken wordt gewerkt. Deze worden allemaal afgestemd op jouw specifieke behoeften. De kracht van integrale therapie ligt in het snel en effectief opsporen en loslaten van de problematiek.

 

De oorzaak en de oplossing zijn meestal onbewust. De antwoorden zijn in jezelf te vinden. Jouw innerlijke wijsheid stuurt het proces.

 

 

 

Tijdens de sessies maak ik gebruik van technieken en methodieken, zoals:

 

 • NEI
 • EMDR
 • EE
 • EFT
 • NLP
 • familieopstellingen
 • energiewerk
 • Reiki
 • affirmaties
 • aarde-oefeningen
 • en meer

 

Ter ondersteuning kan een  bloesemremedie nodig zijn.

Je kan de vinger er niet opleggen

 

Steeds komen bepaalde problemen en klachten weer terug. En elke keer wordt het maar niet helder wat deze klachten vertellen willen. 

De klachten lijken steeds groter te worden.

Samen met een integrale therapeut leer je meer over de oorzaak van het probleem en kan je de vinger erop leggen zodat je begrijpt waar het vandaan komt en wat het je wilt vertellen.

Door de oorzaak te integereren, verminderen of verdwijnen de klachten.

Reacties:


Lieve Jacqueline, dank je wel voor vandaag en dat is nog zacht uitgedrukt! Ik ben ergens aangekomen in mezelf waar ik wilde zijn en jij hebt me er naar toe geholpen. Dit is zo bijzonder. Het geeft me weer vertrouwen en ik kan groeien. Wauw, wat ben ik blij!

Lianne, 42 jaar


Via mijn zoon heb jij ook mijn geholpen... Wat een uur met jou kan doen! Ik vond het mooi om te zien hoe jij omgaat met "het" kind. De benadering, de uitleg en jouw uitstraling. Was fijn om naar te kijken!

Moeder van een 11 jarige zoon


Het gaat zo goed met Rik nadat hij bij jou is geweest! De nieuwe juf vroeg zich af wat er met Rik gebeurd was. Van de één op de andere dag had ze een "ander" kind in de klas. Alle problemen met boosheid en agressie waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Als ik in de ogen kijk van mijn zoon, zie ik ook dat hij weer "terug is", hoe gek het ook klinkt. Dank je wel daarvoor.

Anne, moeder van Rik, 10 jaar


Mijn dochter begrijpt zichtzelf nu beter en weet nu hoe ze zich kan beschermen tegen prikkels van buitenaf. Nu, twee weken later zie ik een ander kind. Ze is weer vrijer en blij. Ik hoop dat heel veel kinderen en hun ouders van jou mogen genieten!

Lia, moeder van een 9 jarige dochter


Lieve Jacqueline, ik wil je nog een keer bedanken voor onze gweldige sessie. Het heeft duidelijk weer een grote blokkade bij mij geopend. Ik voel nu na lange tijd weer: ik ben het waard!

Barbara, 39 jaar