Coaching

Integrale therapie is voor alle klachten inzetbaar

 

Vermoeidheid, slapeloosheid, depressie, burn out, stress, angsten, fobieën, traumaverwerking, rouwverwerking, overgangsklachten, faalangst, onzekerheid, ADHD, ADD, PDD-NOS, ODD, concentratieproblemen, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, buikpijn, hoofdpijn, migraine en maag- en darmklachten, eetproblemen, problemen met afvallen, niet zwanger kunnen worden, nagelbijten, wratten, tandenknarsen, woedeaanvallen, gebrek aan concentratie, zindelijkheidsproblemen, astmatische klachten, eczeem, allergieën, chronische pijnklachten, last van stemmen, vage klachten, zingevingsklachten, vol hoofd, prikkelbaar, negatieve gedachten of stemmingen. Vage en onbegrepen klachten, klachten waar je de vinger niet op kan leggen. Geen doel kunnen stellen, niets kunnen afmaken, relaties lopen steeds stuk, een gejaagd gevoel, spanning in je lichaam, knopen niet kunnen doorhakken of twijfelen over jezelf of de zin van het leven. De lijst kan eindeloos doorgaan. 

Integrale Coaching & Therapie


Vanuit de integrale coaching focus ik op het doorgronden van jouw belemmeringen. Daarbij speelt het hele systeem, waarin je leeft, een rol. Ik zie jou (de mens) als één geheel; het fysieke, psychische, emotionele en spirituele deel zijn nauw verbonden. Ik richt me daarom op de oorzaak, de kern van een probleem of ziekte en niet het probleem zelf.


Integrale therapie betekent dat ik met een combinatie van therapeutische methodes werk, afgestemd op jouw specifieke behoeften. De kracht van integrale therapie ligt in het snel en effectief opsporen en loslaten van de problematiek. Integrale therapie is vergelijkbaar met de natuurgeneeskunde en andere alternatieve geneeswijzen.

 

De oorzaak en de oplossing zijn meestal onbewust. De antwoorden zijn in jezelf te vinden.

Tijdens de sessies stem ik af op jouw behoeften en maak ik gebruik van technieken en methodieken, zoals:

 

 • NEI
 • EMDR
 • EE
 • EFT
 • NLP
 • familieopstellingen
 • energiewerk
 • Reiki
 • affirmaties
 • aarde-oefeningen
 • bloesemremedies

Reacties


Ik vond het een heel bijzondere ervaring vorige week. En heel effectief. Ik slik al een aantal jaren medicijnen ivm mijn ADD, maar vanaf het moment dat ik bij jou wegreed, heb ik deze helemaal niet meer nodig gehad! Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd, en daar ben ik je heel dankbaar voor.
Johanna, 38 jaar


Lieve Jacqueline, dank je wel voor vandaag en dat is nog zacht uitgedrukt! Ik ben ergens aangekomen in mezelf waar ik wilde zijn en jij hebt me er naar toe geholpen. Dit is zo bijzonder. Het geeft me weer vertrouwen en ik kan groeien. Wauw, wat ben ik blij!

Lianne, 42 jaar


Via mijn zoon heb jij ook mijn geholpen... Wat een uur met jou kan doen! Ik vond het mooi om te zien hoe jij omgaat met "het" kind. De benadering, de uitleg en jouw uitstraling. Was fijn om naar te kijken!

Moeder van een 11 jarige zoon


Het gaat zo goed met Rik nadat hij bij jou is geweest! De nieuwe juf vroeg zich af wat er met Rik gebeurd was. Van de één op de andere dag had ze een "ander" kind in de klas. Alle problemen met boosheid en agressie waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Als ik in de ogen kijk van mijn zoon, zie ik ook dat hij weer "terug is", hoe gek het ook klinkt. Dank je wel daarvoor.

Anne, moeder van Rik, 10 jaar


Mijn dochter begrijpt zichtzelf nu beter en weet nu hoe ze zich kan beschermen tegen prikkels van buitenaf. Nu, twee weken later zie ik een ander kind. Ze is weer vrijer en blij. Ik hoop dat heel veel kinderen en hun ouders van jou mogen genieten!

Lia, moeder van een 9 jarige dochter


Lieve Jacqueline, ik wil je nog een keer bedanken voor onze geweldige sessie. Het heeft duidelijk weer een grote blokkade bij mij geopend. Ik voel nu na lange tijd weer: ik ben het waard!

Barbara, 39 jaar

info@jacquelineverhaegh.nl

Paulstraat 9

6677 PK Slijk-Ewijk (bij NIjmegen)

06-47009090